Amics,
el post d’ahir va ser tot un èxit! Gràcies a tots els que simplement vau entrar i als que vau fer comentaris. Com que hem vist que això de parlar dels altres també funciona, el post d’avui no anirà de blocs sinó de clips. Per nosaltres és una de les coses més divertides. Fem els clips nosaltres mateixos perquè disfrutem pensant-los, gravant-los, editant-los… I, com és normal, ens fixem molt amb com fan els clips la gent del nostre voltant. N’hi ha de molt i molt bons. Avui us n’hem preparat uns quants. Segurament alguns (molts!) ja els coneixereu però bé, són alguns dels que ens agraden! Què fa que un clip sigui bo més enllà de la cançó? Ja veureu que n’hi ha molts d’aquests que no tenen res en comú. Però tots tenen aquell no sé què…

Estanislau Verdet – Tot. Cada dia més gran!
Manel – La gent normal
. Són uns que ara comencen… 🙂
Rosa-Luxemburg – Mola fumar de nit. Mola, mola…
Glissando* – Superganga. Antic però molt ben fet.
Anímic – Hospital per Animals. Tan senzill…
Los seis días – Te odio. Quin gran descobriment la Lyona!
Plouen Catximbes – La Blanca. Un single rotund.

I segur que n’hi han molts més! Si algú en sap algun el podem afegir!

Salut!

Apunta’t a la newsletter