Amics,
sou molts que llegiu aquest bloc (cada dia més!). Intentem anar-lo actualitzant més o menys cada dia per tenir-vos al cas del que anem fent Els Amics de les Arts.  Però a part d’escriure, també llegim… i molt. Mirar altres blocs s’ha convertit en una rutina que duem a terme cada dia. Amb el cafetó, llegint el diari, ben dinat, a mitja tarda… qualsevol moment és bo per fer una repassada a les pàgines de la gent que llegeixes.El trucu de l’almendrucu és fer un post cada dia. La gent s’enganxa. Encara que diguis una parida, o pengis una foto, o facis una llista de blocs que t’agraden. Necessites treure el cap per veure si hi ha alguna cosa nova. I és com els animals… si trobes menjar, l’endemà tornes.

Nosaltres no és que no tinguem res a explicar. De fet tenim milers de coses… però encara no es poden dir! Per tant, avui farem una llista de gent que ens agrada, que la llegim i que la seguim. Gent que tenen blocs interessants, que sempre tenen alguna cosa per explicar, algun raonament curiós, alguna carta amagada. Nosaltres en posarem uns quants però ens agradaria descobrir-ne de nous. Si algú de vosaltres coneix algun bloc relacionat amb el món de la música (i per extensió de la cultura en general) i ens ho vol fer saber, estarem encantats de posar-lo a la nostra llista.

Poc-Moderna, el blog d’Elisenda Soriguera. Llengua esmolada, ironia, sentit de l’humor i pocmodernisme.
Darrera la nevera, de Roger Palà. Algú ha de treure la brutícia de darrera la nevera, no?
Rockviu, de Xavier Mercadé. Tu saltes i ell et fa una foto. L’home que és a tot arreu.
El Blog de l’Albert Puig. No l’actualitza gaire sovint però el tenim allà. A seguir.
Hijas Perezosas de Susana Albero. Música, foto, viatges… un poti-poti des de València!
Morin els Fabets! d’Albert Palomar. L’amic Albert sempre al peu del canó!
Kurtibolos, d’Albert Cortada. El tècnic de so més cool de Catalunya. De Bobby McFerrin a Bob Dylan passant per Els Amics.
Delíriques. Sobre la música en català. Recomanat per Albert Palomar.
Cançons en catala i més. Sobre música en català no-comercialitzada. Recomanat per la Laia.

Algú en sap un altre?

Salut!

Apunta’t a la newsletter