The Timetravellers' Friends

Amics,

avui això és un metaphotopost. És un post que parla d’un post que té a veure amb fotos. Us ho expliquem: nosaltres no hem escrit això avui, ho vam fer fa una setmana i vam fer clic a un lloc perquè es publiqués avui. Nosaltres ara som enmig d’una sessió fotogràfica. Hem marxat un cap de setmana i allà on anem no tenim Internet. Com que no volíem que quedessiu orfes de post, l’hem programat perquè us arribi avui dissabte de manera puntual. Us podríem explicar que tot està anant molt bé, que les fotos quedaran de puta mare, que tenim ganes d’ensenyar-vos-les… però no sabem res de tot això… I si va malament? I si no tenim ganes d’ensenyar-vos-les? I si…? Que fort! Això ja sembla LOST. No sabem què ens està passant en aquest moment. Per nosaltres aquest post és el passat però per vosaltres és el present! És molt senzill. O sigui: A nivell d’espai, nosaltres escrivim el post des d’un punt A i vosaltres el rebeu des d’un punt B. El que passa és que a part de variar l’espai, també varia el temps. Nosaltres l’escrivim en un punt X però vosaltres el llegiu en un punt Y. I no només això, sinó que quan el llegiu, nosaltres som en un punt C. I encara n’hi ha més: quan nosaltres l’escrivim (AX) vosaltres us trobeu en un punt D! Resumint:

AX + D = BY + Z

Aquí el meu avi diria… I tota aquesta merda per dir que n’hi ha un que us ve a fer fotos?

Salut!

PD: Per cert, com que no hi som. Que algú s’ho curri (curry) i ens pengi l’adreça del post al nostre perfil del Feisbac. Gràcies.

Apunta’t a la newsletter