Amics,
torna l’escola, tornen els col·leccionables, tornen les bones intencions de cares al gimnàs i tornen Els Amics. Bé, de fet mai hem marxat: hem fet posts quasi cada dia. Però bé, avui encetem temporada. Ja fa cinc anys que vam obrir la pàgina d’Els Amics de les Arts! Cinc! Aquest any hem pensat que per celebrar-ho hem de ser una mica més ordenats.

Fins ara publicàvem els Youtubes a les nostres comptes personals i ho barrejàvem amb altres coses. Ara això ja s’ha acabat. avui queda inaugurat oficialment el canal Els Amics de les Arts. Aquí podreu veure tots els youtubis d’Els Amics a partir d’ara. I aquells que tingueu compte Youtube us podeu subscriure per rebre notícies sobre les publicacions de nous videos. Per ara hi podeu trobar el tres videoclips oficials en Alta Definició (Hai Definixion)! A part, estrenem temporada amb un video d’aquells que tant us agraden on dos Amics reflexionen sobre la vida mentre van cap a l’estudi. Una història tendra d’aventures on els dos protagonistes (talment Quixot i Sanxo) hauran de combatre els perills que posen a prova la seva amistat  de camí a l’estudi.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=VdyeUcZD3Fw]

I recordeu, si us agrada aquest blog, us queden 2 dies per votar-lo als Premis Blocs Catalunya 2009.  S’ha de clicar aquí i després clicar “VOTAR” sobre el nostre bloc. Poseu el vostre correu per a poder validar el vot (no patiu, no envien SPAM NI RES) i ja està. Merci a tots!

Apunta’t a la newsletter