Amics,
el disc ja està acabat. Com va dir algú al Feisbac… això ja semblava l’Obra de la Seu. Bé, una mica sí… però és el que té haver-ho de fer en tres tongades i durnat tres mesos diferents. Però sabeu què? A nosaltres ens hagués agradat que durés una mica més… ara teníem el ritme d’anar a l’estudi, patapim-patapam, que grava, que mescla… era guai. Ara tornem a les feines rutinàries…

La nostra idea és que el disc pugui ser a les botigues el dia 1 de desembre perquè així pugueu regalar als vostres amics per l’amic invisible, o el pogueu demanar als Tres Reis. Ara estem pendents del tema del disseny del CD, llibret, fotos (encara no n’hem vist cap!), lletres… També és important, s’ha de cuidar. I quan ho tinguem tot doncs cap a la fàbrica dels discos!  Parlant de discos, l’altre dia ho vam explicar en el post però creiem que val la pena tornar-ho a repetir: el disc veurà la llum de la mà de Nòmada57 (una petita discogràfica de BCN) i serà distribuït per Discmedi (que distriubueix Els Pets, Antònia Font, Manel…). O sigui que arribarem a tot arreu!

I bé, com ja sabeu, a nivell de concerts encara ens en queden un parell per fer abans de tancar de Gira Castafiore. Un serà a Calaf en un teatre amb el públic a sobre l’escenari! I l’altre al mític Heliogàbal de Gràcia (quan es puguin comprar les entrades anticipadament [que serà aviat] ja us avisarem).

Salut i bon dilluns a tothom!

Apunta’t a la newsletter