Està comprovat que si posem un animal al post tenim més visites. No ens pregunteu per què.

Està comprovat que si posem un animal al post tenim més visites. No ens pregunteu per què.

1) Merci a tots els que vau votar als Premis Blocs. La veritat és que endur-se un premi en un d’aquests esdeveniment és molt difícil perquè no deixem de ser un bloc petit però des d’aquí volem agraïr el suport a tothom.

2) Hem arribat a les 40.000 visites a la pàgina web i a les 60.000 al myspace. Tot plegat… 100.000 persones entrant a les pàgines d’Els Amics de les Arts! Si descomptem les 99.000 entrades que deuen ser nostres, i les 700 persones que han entrat coaccionades (amics, familiars, coneguts “mira, mira quin video hem fet…” ) ens queden 300 persones que han entrat pel seu propi peu! Gràcies! 🙂 Ah! I això no és conya… 912 descàrregues del Castafiore Cabaret, 639 de Catalonautes i 597 de Roulotte Polar!

3) Aquest cap de setmana Els Amics es tornen a posar en marxa. Tots juntets anem a Sant Hilari Sacalm a fer les fotografies promocionals del disc. Dos dies amb el ja arxiconegut Ibai Acevedo!

4) El concurs d’imatges de Bed & Breakfasts segueix al bloc d’Els Amics dels Amics.

Salut!

Apunta’t a la newsletter