Abans del concert assajant darrera lescenari. Aquesta veu aquí, aquella veu allà. En Dani, mentrestant aprofita per a fer publicitat encoberta duna marca daigües minerals.

Abans del concert assajant darrera l’escenari. Aquesta veu aquí, aquella veu allà. En Dani, mentrestant aprofita per a fer publicitat encoberta d’una marca d’aigües minerals.

L’últim cop que vam venir a Gràcia va ser espectacular. El concert de l’Elèctric Bar va ser molt guapo. Tot ple, gent que es va quedar a fora, bon ambient… Els Amics teníem ganes de tornar a Gràcia. El tema era: “A la una del migdia vindrà algú?”. El concert era en plenes festes i durant aquests dies la gent viu de nits… Era una incògnita, “una X per despejar”, que diria l’Eduard. En Kurti estava tranquil i deia que ja aniria bé però nosaltres, quan faltaven 10 minuts per començar i no es veia (diguem) ple, ja teníem els nervis ballant la conga.

Aquesta foto és un homenatge a en Kurti, el nostre tècnic de so, el Harry Potter dels escenaris, que sempre se lanomena però mai sel retrata fent el millor que sap fer: somriure mentre treballa. (Ja ens ho ingressaràs quan puguis)

Aquesta foto és un homenatge a en Kurti, el nostre tècnic de so, el Harry Potter dels escenaris, que sempre se l'anomena però mai se'l retrata fent el millor que sap fer: somriure mentre treballa. (Ja ens ho ingressaràs quan puguis)

I Els Amics pugem a l’escenari a les 13.20, amb el carrer Sant Pere Màrtir reconvertit en Carrer Pepe Rubianes. Ara sí, que l’aspecte és immillorable. Gent, amics, coneguts, desconeguts, famílies i moltes ulleres de sol. Des de dalt fot molt de goig. I el “clímax” (gràcies per riure la broma) arriba quan l’Eduard comença a cantar l’Endocrina i la gent la canta (però no un ni dos… molta gent!). I fem Per Mars i Muntanyes i encara més gent segueix la lletra. Inclús hi ha gent que canta Exercici Seixanta de dalt a baix. Dios! Totes.

Us hi heu fixat que quan en Dani canta fa una postura molt rara?

Us hi heu fixat que quan en Dani canta fa una postura molt rara?

I s’acaba el concert i la gent està contenta. I encara fem Dissabte Qualsevol amb paradinya inclosa enmig de la cançó per comentar coses sobre la postura corporal d’en Dani quan la canta. I baixem i parlem amb la gent, fem nous amics. Ep! I venem la tira de discos! En vista de l’èxit estem pensant en reeditar Roulotte Polar!

- ¿Cómo lo has visto Pepe?

- ¿Cómo lo has visto Pepe? - Bien, cabrones.

Ben aviat, una llarga crònica de l’aventura per Mallorca amb inesperats aconteixements que van marcar el viatge i alguna cosa més.

Moltes gràcies Gràcia!

Per la llegir la crònica d’en Kurti cliqueu aquí.

Comentaris

 1. Anna

  Si, si, reedicio de Roulotte Polar ja! Que vull tenir la canco d-El Tren Transsiberia en el disc original!

 2. una fan incondicional

  Nois que guapos que estaveu en l’actuació a Gràcia. Això de les ulleres de sol deu ser marketing total ….qui és el vostre estilista?
  Endevant que ho feu molt bé.

 3. chus

  Genial el concert de Gràcia, nois! Vam disfrutar molt, com sempre. Ara ens toca aguantar el monu fins al proper…

  Per cert, m’agrada més la versió de Dissabte qualsevol que feu en directe que la que havia sentit al disc… La teniu gravada? No es pot aconseguir enlloc?

 4. mariona

  per fi us he pogut veure en directe! vaig venir al concert de Gràcia i m’ho vaig passar bomba, molt bon aperitiu!

  m’encanta Per mars i muntanyes, encara no l’havia sentit!

 5. marga

  Va ser molt divertit! una experiència tan bona com el concert a l’Elèctric! M’apunto al vostre proper directe a Barcelona i a tots els que calgui, i és que em quedo sempre amb un 🙂 d’orella a orella

Deixa un comentari