Com ja va essent habitual us fem cinc cèntims del que anirem fent al llarg d’aquesta setmana.

A les nostres mames els hi agrada molt perquè així saben què fan els seus fills. De fet ja no ens truquen per “a veure que fem” i totes ja tenen internet a casa. Com canvien els temps!

El dijous a la tarda arriba en Joan Enric a l’aeroport del prat .  Com que no és en Bono del U2 no hi haurà aglomeracions a la nova terminal 1 i el noi podrà anar tranquilament cap a Girona a dormir 12 hores seguides per culpa del jetlag. No patiu que quan l’home del risos estigui en condicions ens farà una minicrònica del Rajastan i les seves rodalies.

El divendres a les 13:00 en directe serem a programa EL DIA a COM Ràdio presentant un Experiment musical que ens ha proposat la Núria Jar, la directora del programa. La idea consisteix en crear una melodia amb sons habituals de cuina. El divendres podreu escoltar la peça que han fet Els Amics. Pel programa també han passat en Guillamino, l’Albert Fibla i Joan Tena, Anímic i Uma. A més a més, si ens voleu veure mentres ens entrevisten, ens han dit que per celebrar les festes de Gràcia la COM muntarà un stand en algun lloc de Gràcia. Quan sapiguem on serà us ho fem saber.

Salut!

Apunta’t a la newsletter