Els Amics a l'aeroport apunt per agafar l'avió

Els Amics a l'aeroport apunt per agafar l'avió. En Ferran i l'Edu bé: miren a la càmara i posen per la foto com dos bons professionals. En Dani, gira la mirada i intenta recordar alguna cosa que li doni un indici d'on va acabar després del concert de Gràcia. En Joan Enric fa que mira l'Eduard però en veritat mira un grup de sueques que porten talons de metre i mig.

Els Amics entrant a l'habitació

Els Amics entrant a l'habitació. Atenció perquè aquest número és molt important en el nou disc! Tan important que dona títol a una de les cançons! En Dani va dormir aquí.

Els Amics passejant per palma on varen trobar el cartell del festival

Els Amics passejant per palma on varen trobar el cartell del festival. Fixeu-vos les Rayban que s'ha posat en Joan Enric, no són pas per xuleria sinó perquè una medusa va decidir picar-li l'ull tot just entrar a la platja. Després de comprovar alegrement que no es quedaria cec, va rebre l'ordre de la metgessa d'anar 5 dies amb ulleres a tothora. Està millor, gràcies.

El festival

Apunta’t a la newsletter