Per cert, els Rinocerons no té res a veure amb lentrevista que ens faran aquest divendres, però com que són cosins germans dels hipopotams hem pensat que també seria bonic promocionar-los al post del blog. Doncsaixò, que aquest divendres serem a EL DIA de COMRADIO amb la Núria Jar parlant del nou disc Bed&Breakfast en directe des de la pç. de la Virreina de Gràcia a les 13:35 hores.

Per cert, els Rinocerons no té res a veure amb l'entrevista que ens faran aquest divendres, però com que són cosins germans dels Hipopotams hem pensat que també seria bonic promocionar-los al post del blog. Doncs això, que aquest divendres serem a EL DIA de COMRADIO amb la Núria Jar parlant del nou disc Bed&Breakfast en directe des de la pç. de la Virreina de Gràcia a les 13:35 hores.

El proper divendres serem a EL DIA de COMRADIO en directe des de la plaça de la Virreina de Gràcia xerrant del disc nou BED & BREAKFAST que estem enregistrant actualment als estudis Nómada.

Ja ho sabeu, si voleu passar a saludar-nos serem per allí mirant els carrer de la festa major.

Programa EL DIA amb Núria Jar

COMRADIO

Hora: 13:35

Dia: Divendres 14 d’agost

Apunta’t a la newsletter