Documentant Els Amics

Documentant Els Amics

Els Amics de les Arts fem un disc però… això no és tot. Des del primer moment que vam embarcar-nos amb “Bed and Breakfast” que vam tenir molt clar que volíem deixar constancia audiovisual de tot el procés. No tant per fer-ho públic sinó per nosaltres. Cada disc que hem fet l’hem parit pensant que seria l’última cosa que faríem i volíem tenir-ne imatges. Aquest va ser l’esperit de Catalonautes, Roulotte Polar i Castafiore: agafàvem nosaltres mateixos les càmeres i ens gravàvem fent coses com ara això o això altre. El que no sabíem és que aquestes cintes servirien de material videogràfic per un documental que estem produïnt paral•lelament amb el disc! Com que tampoc volem intentar ser els Leonardos da Vincis del principat hem decidit delegar aquesta feina a gent professional i dedicar-nos només al disc. Volem que algú de fora faci un documental sobre la trajectòria del grup i de com aquesta desemboca enla gravació de “Bed and Breakfast”. I les dues persones encarregades són Josep Maria Urquizar a la càmara i Eloi Tomàs al muntatge i a la direcció. Estem gravant tot el procés i esperem poder-ne fer un DVD molt aviat.

Salut, amics i gràcies a tots pels missatges de suport que anem rebent!

Apunta’t a la newsletter