Hola a tots.

Alguns d’Els Amics acaben de marxar de vacances. Altres acabem de tornar. Jo en soc un.  Quin gran invent les vacances! I ara ens queda per davant tot l’agost. Un dels mesos més tranquils de l’any. De cop tot va al relentir: els trens de rodalies que aprofiten per canviar la catenaria, la gent que camina despreocupada, la meva connexió internet s’alenteix, i les ciutat, entre elles Barcelona, es buiden de dalt a baix. Però Els Amics no parem!!

 Comencem:

Aquest proper dimecres serem a la Versió Camping de Rac1 d’en Marc Serra parlant del disc que estem  gravant.  Ens podeu escoltar a les 6 de la tarda en directe.

Llavors a finals  de mes serem a les Festes de Gràcia Alternatives tocant a la 13:00 (ufff! una hora espectacular!! ) al carrer de Sant Pere Màrtir. Si algun valent, aventurer de la festa, sense por a la canicula que estavella les pedres s’atreveix a venir  serà rebut amb molta alegria per part d’Els Amics. 

I l’endemà agafarem el vueling i per anar a tocar a les 22:00 a la plaça de Ses Voltes de Palma, juntament amb l’Équilibriste en el marc del Festival D9.cat

I el 24 d’agost de nou cap a l’estudi a continuar amb el nou disc Bed & Breakfast

 

 

 

 

Apunta’t a la newsletter