LEduard explicant els seus problemes conjugals a 36%. FOTO: Ibai Acevedo

L'Eduard explicant els seus problemes conjugals a 36%. FOTO: Ibai Acevedo

Amics,
ja s’han acabat els assajos intensius del nou disc. Ja tenim quasibé tot el peix venut. Les dotze cançons són al sac. Només falta entrar a Nòmada57 aquest dilluns vinent i disfrutar-les. Han estat dues setmanes molt intenses perquè hem hagut de treballar d’una manera que no estàvem acostumats. Hem tingut en Quim i l’Àlex (bateria i baix) al nostre costat en tot moment i ens han ajudat a crear les cançons, a veure nous punts de vista, a fer-les evolucionar. Avui hem anat a l’estudi a parlar amb en Quim i en Pere i les impressions no podien ser millors. Gent maca, ambient agradable, total predisposició… Hi ha una energia molt maca allà dins.

La setmana que ve intentarem ser constants amb els posts i fer una mena de diari de bord sobre el que passa a l’estudi. Així cada dia podreu saber com ha anat el dia, com va tot el tema de la gravació.

I sense gaire temps per respirar avui bolo a El Masnou dins el Festival FASCURT. Tocarem a les 8 del vespre a la platja d’Ocata, just abans de la projecció dels curts. Esperem que us agradi i que passeu una bona estona estirats a la platgeta mentre sentiu Els Amics. 

Alla serem! 

Salut!

Apunta’t a la newsletter