Amics,
a la Terrassa de can Dani xupant del Wifi del veí, les coses es veuen diferent. No només per aquestes birretes que ens acompanyen a sobre la taula, ni pel brunzit dels cotxes que pugen per Fabra i Puig. Avui estem contents perquè la cosa ha avançat i molt. Les cançons comencen a sonar. Després de gravar baix i bateria durant 2 dies i mig, necessitàvem algun piano, alguna guitarra, alguna melòdica que donés color a l’asunto. I avui les hi hem posat. I que guapo!!! Les cançons respiren. Avui tots hem gravat alguna cosa i això ha fet que sortíssim eufòrics. Hi ha una cançó, de títol provisional “Escoltes flamenco”, que ja està llesta per fotre-hi les quatre veus. Nananai nanani!

Demà també pot ser (molt) guapo. Vindrà la Judith Neederman (la noia que apareix uns segons a Exercici Seixanta) per cantar un parell de cançonetes. Seguirem també amb les guitarres i melòdiques i anirem vestint les cançons. A Nòmada ja sembla que siguem una família: els quatre amics, en Quim, en Pere, en Sergei, en Carles, en Pablo… gràcies a tots.

Demà molt més.

Apunta’t a la newsletter