Barra llargaruuuuda

Arribem a les 9 a l’Elèctric Bar en un vespre lluminós. Estem contents perquè toquem al barri de Gràcia, on hi tenim seguidors d’Els Amics. L’Electric és un local petit i acollidor. El regeix una barra de bar llargaruuuuda que et porta finalment a una sala de concerts: un espai íntim amb tocs de bohèmia. Bones vibracions.

Pels vols de les 11 acabem les proves de so i sortim a prendre l’aire uns minutets abans del concert. Fem un mos, uns quants estiraments, uns minuts “d’ommm amical” i ja estem apunt. Entrem a la sala i ens sorprèn molt gratament veure-la plena de gom a gom, amb el públic assegut al terra i en un ambient super relaxat. Arribem a l’escenari passant pel mig del  públic i comença el concert: la gent riu, participen, canten les lletres, passem calor tots plegats (l’aire acondicionat no pot suportar el bon rollo i acaba petant). Però el concert segueix, sempre acompanyat de les projeccions que il•luminen la sala. La sensació és de tocar a casa, en una nit elèctrica. Una cançó nova i un col·laborador nou. I és que avui Els Amics venim acompanyats del flamant DJ Joker (Narcís pels Amics) que tot i un accidentat començament, fa les delícies del públic en un moment d’Exercici Seixanta. Dos bisos. La gent demana El Código… doncs El Código. La gent demana més… doncs Dissabte Qualsevol (desendollats).

20 persones es queden a fora… Esperem que pugueu venir aviat!

I m p r e s i o n a n t!

Felicitats Gràcia!

Apunta’t a la newsletter