Els Amics segons Ibai Acebedo

Els Amics segons Ibai Acebedo

Amics,
hem estat intentant recollir alguns dels comentaris que han sorgit a la blogosfera a partir del concert de l’Apolo. I avui tenim ganes de comentar-los. Comencem per aquesta magnífica foto que és obra d’Ibai Acebedo. Aquest home és un crack i té una web espectacular on podeu veure les seves creacions. No cal ni dir que és un orgull que vingués (acompanyat de l’esquadró del Masnou) a tirar-nos 500 fotos per iniciativa pròpia. Ha treballat amb gent com Élena, Facto Delafé i la Maria Coma d’Ü_ma.

Però alerta! Aquest no és l’únic fotògraf a qui hem d’estar molt agraïts! Tenim per un costat la Teresa Fargas (mare i fan) que a cada concert que ve es passa una bona estona tirant fotos. I per altra banda tenim també la Roser Ortíz, que ja ens havia fotografiat a La Farinera i que va tornar a ser a l’Apolo i ens va retratar (que diuen els avis). Gràcies de nou Roser!

I pel que fa als comentaris de blocs, aquí us en deixem un que ens va fer posar la pell de gallina, de veritat. Llegiu l’escrit de Chús Díaz al seu blog Mondorino. També passeu a veure l’amiga Elisenda Soriguera que cada dia ens ensenya com ser una mica més Poc-Moderns i que dijous feia un post titulat La Tribu dels Teniques i les rareses d’Els Amics. I no us deixeu de treure el cap a Le Mannequin, que va fer doblet a l’Apolo i al ja mític Elèctric Bar. I si us queda temps passeu a veure el sujetu més actiu de la blogosfera, el geni de les taules de so, el Harry Potter de la nit gironina (perquè apareix a tot arreu!), el gran Kurti (Kurtis, segons en Dani). Aquest blog compta amb fotos exclusives de l’abans i el després del concert.

I no se’ns acudeix una manera millor de dir gràcies que oferir-vos un d’aquests moments a l’Apolo.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=JbExeZg7mS8]

Salut i fins dilluns, amics.

Apunta’t a la newsletter