Fem un experiment?

Fem un experiment?

Els diumenges, és sabut, són dies estranys. Hi ha molta gent que acostuma a fer coses però la gran majoria s’ho agafa com un dia de fer (una mica) el que els hi surti dels nassos. D’anar fent. Dia de casa, al sofa, pel·lícula, un dinar familiar, el futbol… Així que si algú busca alguna cosa molt profunda en aquest post que deixi de llegir aquí. Avui és un post d’aquells tontos. Tot aquesta introducció és per donar-vos una sèrie de dades curioses sobre el nostre blog. Avui ens hem parat a mirar les estadístiques i tal… i bé, aquestes màquines d’avui en dia són espectaculars perquè et diuen COM han arribat els internautes fins a la teva pàgina, és a dir, QUÈ han posat en el google per anar a parar aquí. Doncs bé, els termes que en porten més gent al blog són els següents.

1) els amics de les arts (un clàssic)
2) elsamicsdelesarts (vale, fins aquí bé)
3) amics de les arts (anem perdent lletres pel camí)

i atenció perquè en quarta posició hi ha:

4) perdidos

O sigui, que com que un dia va sortir aquesta paraula al bloc per casualitat, una bona colla de gent ha arribat fins aquí. Perdidos, que ja de passada podem dir que som uns fans, no té masses connexions amb Els Amics però ens alimenta el bloc… Mmmm… idea! Com que estem avorrits farem un experiment: farem un escrit on hi apareguin un seguit de termes llaminers que poden fer que la gent vingui a parar aquí fàcilment. Dit d’una altra manera, enganyarem al Sr. Google. Som-hi!

“Ell era del BARÇA (o del FC BARCELONA). Volia SER MOLT FELIÇ però no sabia com. Havia provat de llegir llibres que expliquen COM FER-SE RIC o COM TENIR ÈXIT AMB LES DONES però res. El SEXE (o SEX que diuen els anglesos i americans) tampoc era plaent. El CIBERSEXE tampoc, i el PORNO CATALÀ li recordava a les FANTÀSTIQUES VACANCES D’ESTIU que passava quan era petit a la COSTA BRAVA. Va intentar trobar VOLS BARATS (o VUELOS MUY BARATOS) arreu d’EUROPA, i tot i que va tenir al davant AUTENTICAS GANGAS, cap ciutat era prou atraient: AMSTERDAM, LONDRES, PARÍS, ROMA… no li despertaven cap interès.. Al PIS D’OCASIÓ PER LLOGAR que havia trobat a BARCELONA  es passava dies i dies mirant la tele: PERDIDOS, PRISON BREAK, DEXTER, ROMA, FLIGHT OF THE CONCHORDS, FRINGE… tot eren SÈRIES que li ocupaven el temps però no el satisfeien. Per ja no parlar de VENTDELPLÀ, INFIDELS o EL COR DE LA CIUTAT que trobava avorrides i mai s’havia preguntat “QUÈ PASSARÀ?”. Va començar a escoltar grups de música d’aquí i d’allà: ANTÒNIA FONT, MISHIMA, MANEL, HERMAN DÜNE, BEIRUT, METALLICA, el PACO PACO aquell de la TELE, ELS BEATLES, ELS ROLLING STONES però res… Va provar amb les pel·lícules: STAR WARS, STAR TREK, EL SENYOR DELS ANELLS, EL CANT DELS OCELLS, EL SILENCI DELS ANYELLS i DESPEDIDA DE SOLTERO (starring TOM HANKS). Seguia sense trobar el seu lloc.Va fer un intent amb INTERNET. Entrà al YOUTUBE i va mirar tots els AWESOME VIDEOS que hi havia sense treure’n fruit. Va prémer DOWNLOAD en multitud de PÀGINES WEB (COM ES FA UNA PÀGINA WEB, va pensar) on prèviament havia donat el nom i el PASSWORD de la seva compta HOTMAIL, GMAIL i YAHOO (les tres). Va fer-se un FACEBOOK i li van demanar per agregar-se al CLUB DE FANS DE LEO MESSI però la cosa no va fer més que empitjorar.

Aquella nit estava cansat, va acariciar el seu gos MCDONALDS i mentre es bevia una PEPSI LIGHT (la COCA-COLA ZERO no li agradava) va adormir-se seguint el MÈTODE ESTIVILL”

Fins demà!

Apunta’t a la newsletter