Els Amics, desendollats. Foto: Kurti

Amics,
després de l’assaig d’ahir queda clar que el concert de dissabte serà el més estrany de la Gira Castafiore 2009. Aquells que no hagueu vingut mai a un concert d’Els Amics veureu i sentireu una cosa que no serà representativa del que fem normalment. Aquells que heu vingut alguna vegada podreu redescobrir les cançons des d’una altra vessant. I és que al concert de dissabte només hi hauran quatre veus, dues guitarres i un piano. Els Amics a pèl, sense bases, sense distorsions, sense efectes. No cal ser enginyer aeronàutic per deduir que el concert serà tranquil. Tocarem cançons com “Per Mars i Muntanyes” o “Un dissabte qualsevol” que han aparegut amb comptagotes als altres concerts de la gira. Per aquells que vulgueu venir, que sapigueu que serà a les 18.00 al Centre Cívic Can Castelló de Barcelona. Les dades del lloc són les següents:

CAN CASTELLÓ
C Castelló ,1-7
08021 BCN
Tel: 93.241.78.74
Fax: 93.200.90.66
e-mail: infocastello@esport3.org

Salut i fins dissabte!

Apunta’t a la newsletter