Amunt i avall

Amunt i avall

Demà comença la recta final de la gira de presentació de Castafiore Cabaret. Seran quatre últims concerts (si no apareix res de nou!) per poder compartir les cançons amb la gent que ens ve a veure abans de tancar-nos a l’estudi per coure’n dotze o tretze més durant els mesos de juliol i agost. El primer d’aquests últims concerts és a LA MIRONA demà dissabte. Lloc significatiu perquè el 50% d’Els Amics és nascut allà. Llavors passarem per el mític Elèctric Bar de Gràcia i acabarem el concerts a Barcelona allà on els vam començar: a L’APOLO.   I finalment, el 10 de juliol serem a El Masnou, compartint curtmetratges, música i platgeta amb una bona colla d’Amics.

Ha estat una gira estranya. Ahir fèiem una entrevista per Enderrock.tv que podreu veure d’aquí poc i ho comentàvem: passes de tocar a l’APOLO davant de més de 250 persones i al bolo següent ets a Terrassa i en venen 5. I penses, què passa? Et desanimes…  al següent bolo a Matadepera (un dijous) penses “Ui, ui, ui!” i què va: venen una vintena de persones a escoltar-nos i s’acaba creant un caliu brutal. I al cap de res ets a La Farinera i tornen a haver-hi la tira de persones! Moltes! Potser més a l’APOLO! Eufòria!!!! El cap de setmana següent a l’Estartit, uns quants familiars i quatre persones (Eh! Però que divertit que va ser fent  un book de fotos al lavabo!). A l’Orlandai torna a pujar el nombre de gent. I a més canten les cançons i ballen i riuen! A Can Déu tornes a tocar de peus a terra (uns 30), després a Vila-seca la cosa es torna a desfermar. Iuhuuuu! L’hort del Centre PLE! I al cap de setmana següent a Can Castelló la mitjana d’edat de les 12 persones està per sobre els 65 anys. Què passarà demà a LA MIRONA?

Tots els concerts han estat especials. Ara me’n deixo alguns. Tot plegat és per dir que, com deia el poeta, queda molt per fer i tot és possible. Una abraçada a tothom que ha vingut a veure’ns i als que no, us hi esperem ben aviat.

PD: Avui estarem de 22.30 a 24.00 aprox. a la Plaça del Vi fent una cerveseta a sota Les Voltes. Si algú vol una entrada per La Mirona allà ens té!

Salut i Rock n’ roll!

Apunta’t a la newsletter