Lhome va arribar a la lluna?

L'home va arribar a la lluna?

Amics,
després de dies de festa i futbol, el bloc d’Els Amics de les Arts torna a l’activitat habitual amb una bona notícia. Com alguns ja sabreu, el dia 10 de juny tornem a la Sala Apolo [2] per fer-hi un dels últims concerts de la gira Castafiore i segurament l’últim a Barcelona. Aquest concert és exclusiu pels socis del TR3SC però també pels amics del nostre bloc. Tenim invitacions dobles per regalar-vos a aquells que no sigueu del TR3SC però que vulgueu venir.

La cosa serà molt senzilla. Dilluns a les 08.00 del matí penjarem un post aquí al bloc amb una pregunteta simple( i de múltiples respostes!). Tots els que vulgueu una invitació doble la contesteu en forma de Comentari al bloc o directament al nostre correu amicsdelesarts@gmail.com deixant el vostre nom, e-mail i resposta. Si no sou gaires n’hi haurà per tothom i sinó farem un sorteig. D’acord?

PD. Els que sigueu del TR3SC ho teniu a tiro! Reserveu les entrades JA! clicant aquí.

Doncs salut! I fins dilluns a les 08.00

Apunta’t a la newsletter