Els Amics en blau i negre. I bé, el text és de color verd però el que importa és la foto. Que si thi fixes tampoc estem fent massa res en concret ni tampoc destaca per ser una foto espectacular. Però mira, és allò que obres el Mis Documentos i la que et fa una mica de peça doncs cap al Photoshop. Osti... aquí realment pots escriure tant com vulguis!

Els Amics en blau i negre. I bé, el text és de color verd però el que importa és la foto. Que si t'hi fixes tampoc estem fent massa res en concret ni tampoc destaca per ser una foto espectacular. Però mira, és allò que obres el Mis Documentos i la que et fa una mica de peça doncs cap al Photoshop. Osti... aquí realment pots escriure tant com vulguis!

Amics,
a l’espera de la crònica de el superestrany però alhora superentranyable concert de dissabte on la mitjana d’edat rondava els 70 anys, comencem a escalfar els motors i les motores pel concert d’Els Amics de les Arts aquest dissabte vinent a la sala La Mirona de Salt (Girona). Aquells que encara no tingueu l’entrada la podeu comprar de manera anticipada a:
http://www.codetickets.com
/mirona/ca/casadelamusica.cat/163/

Correu que s’acaben!

Salut!

Apunta’t a la newsletter