La nova fornada de la música en català

La nova fornada de la música en català

Amics,
aquesta setmana Els Amics de les Arts apareixem en un text i una foto a la portada del setmanari digital eldema.cat. L’artcle on apareixem és de la Clàudia Viladrich i diu el següent:

“Una nova fornada de bandes emergents i creatives apareixen i triomfen progressivament dins l’escena musical catalana. Angelina i els Moderns duen un repertori ieié dels anys 60, i Manel, amb la quotidianitat d’“Els millors professors europeus”, són guanyadors dels Premis Enderrock. Els Amics de les Arts, amb “Castafiore Cabaret”, pugen a l’escenari i fan un concert poètico-teatral, amb lletres que són autèntics versos experimentals, aconseguint una sorprenent interacció amb el públic. I els festivals musicals també evolucionen. Enguany no es podrà gaudir del Senglar Rock, després d’onze edicions consecutives. Alhora, la Fira de Música al Carrer de Vila-seca, celebrada a principis de maig, va en alça, i sorgeixen festivals com el PopArb, a Arbúcies, enguany el 26 i 27 de juny, amb Joan Miquel Oliver o Els Nens Eutròfics d’en Pedrals obrint l’estiu amb un pop independent i potenciant la proximitat amb el públic.”

Apunta’t a la newsletter