Tu ja mentens

Rock n' Roll

Amics,
dues coses:

1)
ahir van començar els assajos per preparar les noves cançons del disc que gravarem a mitjans de juliol. Per a aquesta nova aventura hem fitxat a un parell d’amics que ens ajudaran amb la bateria i el baix: en Quim i l ‘Àlex. Això no vol dir que deixem de banda les cançons amb base electrònica (ans al contrari!), només que ens ve de gust tenir sonoritats més orgàniques en algunes de les cançons. Algunes de les cançons que seran al disc ja les hem tocat als concerts, i unes altres són totalment noves o encara les estem escrivint.

2)
Un d’aquests dies publicarem un mini àlbum (en format mp3) on podreu trobar tres cançons que no estan en cap dels nostres discos però que normalment toquem als concerts. No en farem còpies en CD ni res, serà només una publicació de cançons orfes en exclusiva pels que visiteu el blog. Les cançons que hi haurà seran:

1- Per mars i muntanyes. (Que també podeu trobar al CD dedicat als somnis que properament publicarà el Fanzine Malalletra)
2- Petita Oda en Dijous. (Amb lletra de l’amic JoAn B. i que també ha vist la llum de la mà del mateix fanzine).
3- I no sé el què m’ha dit. (Enregistrada en Directe. Una cançó que per fi és al lloc on es mereix)

Salut!

Apunta’t a la newsletter