Els Amics arribant a lescenari.

Els Amics arribant a l'escenari.

Amics,
aquest dissabte vam tocar a la Casa Orlandai. És l’únic lloc on hem tocat dues vegades i la veritat és que les dues han estat molt especials. El concert del juliol passat va ser emotiu, el de dissabte va ser molt sorprenent. La gent ja no canta només “A vegades” sinó que també canta 36%, Mecanoscrit i fins i tot Per mars i muntanyes (que fa només una setmaneta que està penjada al myspace!). Agrair la bona companyia a El Pèsol Feréstec, El Sobrino del Diablo, en Marcel, en Tito, la Maria… i a tots els que vau venir. Aquest cop no podem penjar videos perquè no ho vam gravar però aquesta setmana penjarem “Per Mars i Muntanyes” perquè la pogueu descarregar al vostre ordinador.

Els Amics en un moment qualsevol del concert.

Els Amics en un moment qualsevol del concert.

Pròxima parada: Centre Cultural Can Déu [Les Corts – Barcelona]

Apunta’t a la newsletter