Amics,
us deixem amb una nova remesa d’enllaços que em trobat a Internet relacionats amb Els Amics de les Arts

Bloc És tard i vol ploure
Els vaig sentir per casualitat, a
iCat.fm anant amb cotxe. Sonava Deja-vú, i fins gairebé l’acabar de la cançó, no vam adonar-nos que cantaven amb català, em van sobtar. No he parat fins que els he trobat. Realment un grup curiós. Després de fer-los un seguiment exhaustiu per si eren del tot recomanables o no, ho són? No ho sé, vosaltres mateixos. Aquí teniu el myspace d‘Els Amics de les Arts. Les lletres em fan més riure que ja no me’n poden fer més, en tenen una que es diu l’endocrina! Són uns neotrinca?

L’accent
Una altra de les propostes minoritaries del cicle son Els Amics de les Arts. Un grup certament estrany però interessant. Poètics i molt musicals són una de les bandes més hypejades per l’Albert Puig del Delicatessen darrerament.

Apunta’t a la newsletter