Gran ambient al Vermell de Manresa aquest divendres passat. Bona gent, bon menjar i tant bona música com es va poder. Manresa era un lloc desconegut per nosaltres, però de bon començament ja vam veure que allà hi estaríem bé. Intentàvem aparcar (difícil amb tantes obres) quan una gent d’El Club de la Cançó de Manresa ens van cedir amablement el seu espai i a més ens van regalar un fulletó d’un concert de Menaix a Truà que havien organitzat el dia abans. Descarreguem i cap al Vermell. El segon cotxe, on hi anaven en Ferran, en Dani i l’Eduard va requerir l’ajuda de l’Eduard Finestres (el noi del local) que talment un GPS, va aconseguir guiar-los via mòbil fins a “puesto”. I a partir d’aquí tot va anar rodat. Proves de so, sopar (espectacular!) i concert.

A primera fila ja des del principi un noi (del que ara no em ve a la memòria el nom!) va començar a cridar: “Código da Vinci!!!!!, Código da Vinci!!!!!” i va explicar-nos en el postconcert que ens havia descobert pel myspace aquella mateixa tarda. Vam tenir la visita d’alguns amics que van venir a veure’ns, entre ells l’Albert Palomar dels Plouen Catximbes (per fi ens veiem les cares!) o la gent de Decibel (esperem la crítica!) i l’Hotel de Matadepera . I, un cop més, vam constatar que tenim una cançó que està per sobre de les altres a nivell de popularitat: es diu “A vegades” i cada cop la canta més gent. En definitiva, un concert molt maco. Gràcies als que vau venir i als que no també (però que no passi del pròxim!).

En Kurti, el nostre tècnic de so també té un blog . Ell s’ho curra molt i hi posa moltes fotos i escriu coses que fan riure. També ha fet la seva particular crònica. Cliqueu aquí per anar-hi!

Salut!

PD: Ben aviat la crònica del concert a LA FARINERA del Clot (van damme)!

Apunta’t a la newsletter