CRÒNICA ESCRITA PER EL NOSTRE TÈCNIC DE SO, ALBERT CORTADA!
I vinga, va, un altre bolo d’aquesta gira d’hivern-primavera dels Amics de les Arts. Avui a l’Hotel de Matadepera, un petit bar convertit en sala de concerts, on sopem després de les proves de so al costat mateix de l’escenari .

Escalfament i afinació entre caixes de cerveses i cap a l’escenari. Després d’uns primers minuts una mica freds  s’aconsegueix crear un ambient familiar, amb un bon feedback entre dalt i baix de l’escenari.

A mitja actuació els nanos paren de tocar i em demanen que els faci alguna foto posant expressament perquè diuen que sempre queden malament, amb “caretos” extranys, etc… i volen quedar bé. Però veient el resultat de les fotos no sé què pensar…, per mi no cal que aturin cap actuació més… que així acabem abans… he he he!! No, és broma, la veritat és que va ser un punt i la gent va quedar ben sorpresa.
I al final, després del rap de rigor on posen a prova les seves habilitats de ball (ehem ehem…) van acabar l’actuació a pèl -vull dir sense micros, no penseu malament-, assentats davant del públic.

I les darreres fotos de la nit, amb les organitzadores del concert, abans de marxar cap a casa.

Apunta’t a la newsletter