Hola amics!
Com ja sabeu aquesta setmana no hi ha bolos. Però això no vol dir que descansem ni molt menys. Estem acabant de mesclar la nostra última cançó que sortirà publicada amb el Fanzine Malalletra del mes d’abril. Després de la col·laboarció al CD d’homentage a Joan Brossa ara fa un parell de mesos tant la Laia Calvet com nosaltres vam quedar contents i repetim. Aquest cop però, la premisa era escriure una cançó de bressol. I aquest cop no hem adaptat a ningú. Hem fet una cançó 100% amics sobre en Son Goku. O sigui que vindria a ser una cançó de bressol per adults, especialment per aquells  que aneu dels 20 cap amunt (vaia, els que per vosaltres en Goku és català). Però si algú de vosaltres té canalla i li vol provar de posar per dormir estem especialment receptius al vostre feedback.

I res més de moment. Anem escalfant motors per MANRESA amb la foto promocional:

Apunta’t a la newsletter