Amics, us deixem amb la portada del disc d’homenatge a Joan Brossa que surt aquest febrer encartat amb el fanzine Mala Lletra que fa la  Laia Calvet. Des d’aquí un “moltes gràcies Laia” per haver fet possible aquest homenatge musical.

Els Amics de les Arts hem musicat el poema ” Petita Oda en dijous“, que el podreu escoltar en directe el proper 22 de febrer a l’Apolo 2 (7:00 pm).

El fanzine Malalletra + el disc LES MANS PLENES encartat gratuïtament el podeu comprar a Loring Art, Arkam, i enviant un email directament a la laia a laiacalvet@yahoo.es  

Text extret del “Cabaret Elèctric” de la Txell:

Al marge de la cal•ligrafia que cadascú pugui tenir quan escriu a mà, “Mala lletra” és el nom d’un fanzine que té la Laia Calvet com a alma mater. Dilluns va venir al “Cabaret elèctric” acompanyada d’un grup de músics. Sempre ha estat en contacte amb l’escena musical, i no és la primera vegada que el fanzine inclou un CD. Però en aquest número de gener-febrer el CD serà doble. Coincidint amb el 10è aniversari de la mort de Joan Brossa, la Laia va fer una proposta agosarada a 28 grups dels països catalans. Els va engrescar a musicar un poema de Brossa, tothom hi va estar d’acord i el resultat el podreu escoltar en aquest número 19 de “Mala lletra”.

Mala lletra” es pot trobar a Loring Art, Arkam, evidentment a la web, i segur que aquest número especial el trobareu en molts més llocs. La llibreria del CCCB ja s’hi ha interessat. Per anar fent boca podeu escoltar l’estona que vam estar parlant amb la Laia Calvet, una persona plena de passió i ganes de fer coses, sobretot si tenen relació amb aquest món de les arts visuals i els llibres d’artista. ”

Vegeu la portada “Les Mans Plenes” ampliada aquí

Apunta’t a la newsletter