Amics,
Molt possiblement aquesta és una de les setmanes més mogudes que hem tingut com a grup. Cada dia passen coses noves i no en surtim d’una que ja som a l’altre. Avui bàsicament dues notícies:

a

ALBERT PUIG (DELICATESSEN)

1) Ahir dimecres i dimarts l’Albert Puig va fer un especial Delicatessen amb els millors discos en català del 2008. Va fer una molt bona llista on hi apareixien Antònia Font, Mishima, Roger Mas, Manel, Pau Riba i Jaume Sisa, entre d’altres. I sabeu qui va punxar al final? Sí, sí. Els Amics. Va dir que volia acabar fent una mirada cap al futur i posant un grup molt jove amb molt de potencial. No cal ni dir que els telèfons d’Els Amics van començar a sonar a tort i a dret. Un cop més agraïr a l’Albert Puig i a la gent de l’ICATFM el seu recolzament. GRÀCIES.

d

SALA MARISCAL

2) NOU BOLO.
(I en van 5).
Dia 3 d’abril, Els Amics de les Arts, Sala Mariscal de L’Estartit!
Gent de Girona, que venim!

Salut!

PD: Què passarà avui?

Apunta’t a la newsletter