Queda molt lluny quan vam gravar el videoclip d’ A vegades. Deu fer més de mig any. Sempre que fas un videclip intentes que el vegi quanta més gent millor però la veritat és que aquell primer va superar totes les nostres expectatives de llarg. Actualment té unes 4.000 visites comptant Youtube i altres pàgines de videos on està penjat. Gràcies a tots els que l’heu vist, l’heu reenviat i l’heu comentat.

Ara que l’Eduard ha tornat la cosa no podia quedar-se aquí. Què millor per engegar la màquina d’Els Amics que un nou clip? Aquest dissabte passat vam dedicar gran part de l’assaig a posar imatges a la cançó “Déjà-Vu”. No cal ni dir que tot està fet per nosaltres (ja ho notareu!). Des de la idea fins al muntatge passant per la realització. Un clip ben casolà (l’altre era a la cuina, aquest al pati) amb pocs mitjans i moltes hores.

Amb sorpresa pels que aguanteu fins al final.

Esperem que us agradi.

[vimeo=http://vimeo.com/2536899]

Si algú no el pot veure en aquesta pàgina proveu aquí:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Bajskva64u4]

Apunta’t a la newsletter