Decidit! Les properes setmanes deixaré de llegir el diari. Sí senyor! com quan decideixo deixar la xocolata negra una setmaneta i caic a la temptació al cap d’unes hores. O quan vull fer-me vegetarià i als dos dies ja estic menjant un llomillo de vedella amb salsa de fruites del bosc. Arriben les eleccions de Hollywood i crec que faré abstinència mediatica, no fos cas que m’empatxés. Per tant avui llegiré el diari d’una manera solemne, tranquila. L’última llegida abans de l’huracà.

Obro el diari i llegeixo que han trobat el pas evolutiu entre les aus i els dinosaures. Un ocellet fossilitzat de 160 grams, de la mida d’un colom, que amb prou feines podia volar i que ha trastocat les teories evolutives vigents. Tots els científics van locos amunt i avall intentant explicar-se com és possible que un dinosaure decidis evolucionar cap a la gallina. Què fou primer, l’ou o la gallina? o millor dit, l’ou o el gallinaure? Sempre havia pensat que la gallina passava per la familia dels elefants, per allò dels Gallifantes, però veig que no. 

I què vindrà després? el Rinopotamus, l’Hipocerón, el Ximpanzebra?…

Salut!

Apunta’t a la newsletter