http://farm4.static.flickr.com/3181/2916304899_3ca1593522.jpg

Molta gent ens pregunta per quan MÉS CONCERTS D’ELS AMICS!! Doncs no patiu que ben aviat tornem amb la gira d’hivern CASTAFIORE 2.0. De moment l’Eduard ja està acabant la seva estada a Nova Zelanda i torna al desembre, i la resta estem a la caça del Bolo.

Estem emprant totes les tècniques que tenim a mà, des de servatanes fins a boomerangs, i mica en mica anem fent una petita llista de concerts. Aprofitem des d’aquí per a dir-vos que si voleu que vinguem a tocar prop d’on viviu, només ens heu de dir amb qui hem de parlar i hi intentarem portar el Castafiore Cabaret.

També aprofitem per agraïr a la Mariona, en Xavi i a la Mireia per la seva ajudar en aquest Safari de la caça del Bolo!

Una abraçada i prepareu-vos que la gira Castafiore 2.0 comença aquest Gener 2009!

Els Amics

PD: Per a contribuir en el Safari del Bolo ens podeu contactar a la sabana al email amicsdelesarts@gmail.com

Apunta’t a la newsletter