Amics,
fa dies que no actualitzem el blog, ja ho sabem! Però no pensessiu pas que és perquè no estiguem fent res ni perquè no tinguem res a dir! (ans al contrari!) Si no l’actualitzem és perquè estem immersos en diferents coses del grup i això ens ocupa temps… i a part treballem, clar! En fin, coses que estan en marxa i que volem que sapigueu:

1- Estem sembrant. No en el sentit literal, és clar. Estem enviant discs a tort i a dret per a poder començar a tocar un altre cop a partir del gener. Si algú de vosaltres té algun contacte amb alguna comissió de festes o sala o centre cívic (…) que ens ho faci saber perquè estem preparant una mini gira d’hivern i ens agradaria poder anar confirmant dates.

2- Estem treballant amb el CD d’en Joan Brossa. De moment ja hem fet una sel·lecció dels quatre o cinc poemes que més ens agraden i divendres que ve hem quedat per començar a crear a l’estudi.

3- Aquell mateix dia, una productora de televisió ve a casa d’Els Amics per fer-nos un reportatge que serà emès per la Xarxa de Televisions Locals (XTVL).

4- Per últim, estem fent noves cançons que pot ser estrenem en directe ben aviat!

Molt aviat, més notícies i (esperem) la nova pàgina WEB!

Salut Amics i Amigues!

Apunta’t a la newsletter