Amics,

acaba de néixer la pàgina Els Amics d’Els Amics ! Fa uns quants posts nosaltres feiem una crida per augmentar la nostra secció d’enllaços i saber d’aquesta manera quants amics teníem. Doncs bé, això ha estat molt més del que ens esperàvem! Segons aquesta pàgina: La idea de fundar aquesta espècie de club de fans, és recolzar als amics de les arts i portar-los ben cap adalt. Com a bones groupies l’únic requisit per entrar dintre d’aquest selecte club serà recolzar incondicionalment als amics de les arts en “sus andanzas”.
No cal dir que pel simple fet que algú hagi obert una pàgina així ja ens sentim uns privilegiats! Estem molt i molt agraïts de que dediqueu una mica del vostre temps a escoltar i a fer conèixer Els Amics de les Arts.

Gràcies Joan, Sara, Marta, Ignasi, Sushimi i Tere! Esperem que ben aviat siguem molts més.

Per qualsevol cosa, aquí ens teniu!

Apunta’t a la newsletter