Amics,
fa temps vam fer una secció que es deia Tot el que mai has volgut saber dels Amics però que ara que hi ets penses “Mira, els hi preguntaré”. La secció va ser tot un èxit. Vam rebre moltes preguntes i en vam seleccionar 15 perquè forméssin part de l’entrevista que els lectors feien a cada membre d’Els Amics. Podeu trobar les respostes a l’apartat NOSALTRES d’aquesta mateixa web. N’hi ha de musicals, culturals, personals… Tot és benvingut!

Estem a punt d’acabar la 2ona temporada de la nostra pàgina web i creiem que ha arribat l’hora de renovar-la. Coincidint amb la sortida del Castafiore Cabaret i amb el ressò que estem tenint gràcies a programes com el Delicatessen, estem rebent moltes visites últimament. Per això creiem que es un bon moment per renovar la secció!

Necessitem la vostra participació. Pregunteu el que vulgueu i Els Amics respondran tant sàviament com podran. Ho podeu deixant un comentari en aquesta web o enviant un email a amicsdelesarts@gmail.com.

Endavant, crits… i preguntes!

Apunta’t a la newsletter