Com més pingüins, més endins.

No hi ha paraules per explicar com ens ho vam passar ahir a la Casa Orlandai. No hi ha manera d’explicar què ens va transmetre la gent que va venir. No som capaços de escollir un sol moment del concert com el millor perquè vam disfrutar de cap a peus. Només podem dir una cosa: gràcies. De veritat, moltes i moltes gràcies. A partir del final de la primera cançó va estar clar que allò no era un concert normal. Gràcies per fer molt gran una petita reunió d’Amics.

Ben aviat us oferirem cròniques, fotos i videos de l’actuació. De moment, només aquestes quatre línies per agrair a tothom el suport. Recordar-vos que l’EDR ja és al quiosc i que si el compreu us regalen el Castafiore Cabaret (Edició Especial). Ahir vam sortir al Matí de Catalunya Ràdio, fa dos dies al Delicatessen. Intentarem trobar els talls d’àudio per compartir-los amb vosaltres ben aviat.

Gràcies a la gent que visita www.elsamicsdelesarts.cat (que últimament sou molts). Miquel Pi, Eva, Natàlia… per citar els més recents, gràcies també per els vostres comentaris.

Gràcies a tu també, lector de l’EDR, que vas trobar un disc blanc ahir amb la revista, que vas somriure mentre l’escoltaves i que avui ja ets un Amic més.

Endavant i crits!

Els Amics

Apunta’t a la newsletter