Amics,
arran de la nostra aparició Icatfm, Ritmes.clips i l’encartament del Castafiore a l’Enderrock de juliol (entre d’altres) hi ha hagut un seguit de pàgines que ens han linkat i han escrit posts sobre nosaltres. Aquí us passem una llista dels que coneixem. Si algú en sap algun més, afegiu-lo, si us plau.

1- Blog de Roger Palà

2- Blog d’Elisenda Soriguera

3- Des del carrer estant

4- Expressa’t cantant

5- Discotecla

6- Alfons Cama

7- Blog del Catarrà

8- Blog d’Albert Sala

9- Blog d’El Sr. Boix

10- Ressò

Ah! El nostre videoclip d’A VEGADES continua la seva marxa triomfant al Youtube. A hores d’ara sobrepassem les 2100 visites. No fa falta dir que som els primers sorpresos de la repercussió que ha tingut! Mecatxis! Encara NO L’HAS VIST???

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=iH8OWmO6Afg]

Apunta’t a la newsletter