Hola a tots!

1) Gràcies per col·laborar amb la secció de enllaços que parlen sobre Els Amics de les Arts! Ara coneixem més llocs web on es parla del grup.

2) Hi ha petites novetats a la pàgina. Si mireu la columna dreta, veureu que hi ha un arxiu de posts perquè us sigui fàcil consultar entrades anteriors. Amb un sol cop de clic podeu veure què es deia a la pàgina 5 mesos enrere, per exemple. A més a més, a petició de la Teresa i l’Alfons hem inclòs un enllaç a la mateixa columna que diu “Escolta Els Amics!”. Si el que voleu es entrar a la pàgina i que les cançons d’Els Amics vagin sonant una darrera l’altra, aquest és el vostre link.

3) Per acabar, tenim ganes d’obrir la secció “Els amics d’Els Amics”, un lloc on enllaçar amb les pàgines personals de la gent que ens escolta o que vol crear un pont entre la nostra pàgina i la seva. Si tens un blog o una pàgina web i vols sortir a la web d’Els Amics, envia’ns un correu o comentari i ens connectem!

Salut i bon cap de setmana!

Apunta’t a la newsletter