Els Amics ens vam presentar a Lleida cap a dos quarts de 8 de la tarda. Aparquem els cotxes als camps Elisis i anem cap a la inscripció del festival. L’espai era acollidor: arbres, el Segre, ventet frescot i tots en família. Comencem a veure cares conegudes. De la distància apareix en Joan Baró, amic fins ara desconegut en carn i ossos però conegut telemàticament. El jove de la terra ferma era més hippy del que ens haviem imaginat. Ens saludem, ens abracem i li donem en primícia un disc del CASTAFIORE CABARET firmat per cadascun de nosaltres (ben aviat les imatges de l’encontre d’en Joan Baró i Els Amics de les Arts). Després veiem un noi alt com un sant pau que s’apropa, era en Guillem dels Manel. Ens aviem escoltat mutuament però encara no ens coneixiem. Aquella sensació que ens coneixem els uns als altres però que haviem tingut la oportunitat de coneixe’ns. I ens varem fer amics!!! (ben aviat la foto de l’encontre de Els Amics de les Arts i els Manel i amb entrega oficial del Castafiore Cabaret).

 

Abans de sopar anem el cotxe a preparar la coreografia de l’entrada del concert. La gent que passava pel carrer s’ho passava bé mirant el nostre ball amb la música del radioacassete del cotxe d’en joan enric a tot tall amb el código da vinci. Després ben contents sopem i anem a fer la entrevista amb Radio Agramunt, que cobria el concert. Varem riure molt amb en Marc i la Laura. 

 

I ara si, a les 00:30 ja erem damunt l’escenari,  i així començà el concert d’Els Amics de les Arts al FESTINOVAL ’08:

[youtube=http://es.youtube.com/watch?v=VJCgDHyjSk4]

 Després de la apassionada presentació del nostre amic Joan Baró, els amics varem començar amb el Código da Vinci. La gent de mica en mica s’anava acostant. El nostre escenari es trobava envoltat una tribu comanche per l’Espai Íntim a la nostra esquerra, i a davant amb un xafarranxo de 10.000 watts de potència procedents l’espai la Glorieta i l’Espai central que funcionava a tot drap. Tot plegat un festival de decibels per totes bandes.  

 

Aquí us deixem un moment de l’actuació d’Els Amics: 36%, la cançó d’amor amb interessos:

[youtube=http://es.youtube.com/watch?v=sFvR29H3wVM]

I fins aquí la primera part de la crònica ELS AMICS AL FESTINOVAL ’08.

Des d’aquí aprofitem per a agrair a tota la organització del FESTINOVAL el seu suport. Una abraçada amics!

Apunta’t a la newsletter