Hola a tothom. Com molts sabeu avui dilluns 28 d’abril ja hauriem de tenir el disc “Castafiore Cabaret” navegant per la web lliurement, però encara el tenim amarrat a port. Aquest cap de setmana estavem acabant l’equalització de la meravella músical quan vam tenir una trencadissa binària: Estem patint el Síndrome Casafont, el mateix que va experimentar el gran Roger Mas a pocs dies de treure el seu disc l’any 1999.

El disc dur extern del amics s’ha fregit amb oli de girasol d’Ucraïna. Va fer, tècnicament, un pet. Portem dos dies fent córrer programes de recuperació de dades per recollir les restes del que hi ha al disc: moogs i altres sons molt xulos del cabaret. També hem iniciat un procés de reinstal·lació de programes de música, i sort que en el seu dia vam fer una inversió en programari original. Bé, l’altre és dir-vos que hem après una nova paraula “BACKuP”que no coneixiem fins ara i que posarem en pràctica a partir d’avui

“Del Viquipèdia: En informàtica una còpia de seguretat (backup en anglès) fa referència a la còpia d’informació que es realitza per tal de ser restaurada en cas de pèrdua de dades o en cas de ser requerida en posterioritat. Normalment les dades es copien en un mitjà d’emmagatzemament diferent al de l’origen de les dades. Tradicionalment s’han utilitzat mitjans d’emmagatzemament extraíbles que poden ser desats físicament separats dels ordinadors on es realitzen les còpies, com poden ser: discos durs externs, CD-ROMs, cintes magnètiques (DAT), etc. Tot i així, cada cop s’utilitzen més -especialment en grans servidors i empreses- sistemes de còpia de seguretat remota que realitzen les còpies de forma automàtica a través de la xarxa…”

Però no patiu, que ja ho fem prou nosaltres…en Ferran, l’home binari, s’hi està deixant la pell, l’os i la paciència per a reagrupar els temes…i ho aconseguirem. El disc que havia de sortir aquest dissabte passat haurà d’esperar com a mínim una setmana més, però sortirà…oi ferran?

Mai haguessim pensat que el món de l’Autoedició fos un esport d’alt risc d’aquesta magnitud. De moment només dir-vos que el dissabte passat, per tal de pujar els ànims del grup, vam grabar el VIDEOCLIP per a la gent de RITMES.CLIPS del single A VEGADES…És tremendo. Ja el veureu ben aviat aquí i a Ritmes.cat

Per cert, si teniu algun tipus de missatge de suport per alegrar-nos l’ànima ja ho sabeu, deixeu-nos els vostres momentaris.

Salut a tots,

Els Amics de les Arts

Apunta’t a la newsletter