Vegeu video de la gravació del dissabte passat

 Ahir, dissabte 23 de febrer (a dos mesos vista del llançament del nou disc) vam quedar al Wallace Studio per continuar amb l’orgia creativa. En T.J va ser el més puntual, arribant a l’estudi a dos quard d’11 des de Girona. Després en Ferran i finalment jo. En Dani, ja estava esmorzant…de fet, l’estudi és casa seva. Al matí vam treballar la cançó “A VEGADES”…La cançó es posava complicada i vam decidir anar a dinar per airejar-nos. Menu: una clàssica pizza al bar de davant del SAT de sant Andreu. La tarda, en canvi, fou molt productiva. Vam atacar la nova cançó…”L’ENDOCRINA”: Caminava sola! Plena de matissos cabaretistes i milongueros. Ens hi vam recrear de valent i va sortir tremenda. Serà la primera cançó de ball dels amics…especial Festes Majors i festetes d’amics…això si, sense oblidar-nos de l’espectacular i discotequera Còdigo Davinci, que ben aviat podreu escoltar i el ja clàssic Exèrcit de la Xamfaina, que se te’n van els peus sols.

 La pròxima quedada per gravar, d’aquí un parell de caps de setmana.

Salut i us seguirem informant

Els Amics de les Arts

Apunta’t a la newsletter