Amics…
Gràcies per ser allà. Gràcies per voler acompanyar-nos. Gràcies per escoltar-nos. Gràcies per cantar amb nosaltres. Gràcies per demostrar que us va agradar. Gràcies a tothom que va fer molts quilòmetres per poder ser a Reus. Gràcies per venir a parlar amb nosaltres al final del concert. Gràcies per ser bons Amics.
Si tu eres allà i vols dir-nos què et va semblar. Afegeix un comentari a sota d’aquesta notícia. Si no hi eres però t’hagués agradat venir… no et tallis! Digues la teva també!

Ara ens toca recompensar-vos a nosaltres. I ho farem així. Recordant un moment que va ser únic, espontani, màgic. Aquí teniu la cançó “Dissabte qualsevol” en versió remesclada en directe. Sí, és cert: intuireu algun gall o desafinament. Però per no haver-la assajat mai a la vida encara va quedar prou bé.

Podeu trobar les primeres fotos

al blog del nostre tècnic de so, en Kurti!.
Cliqueu aquí!

Apunta’t a la newsletter