Amics!
L’amic TJ té una carta per vosaltres. Aquí va:
Hola amics!
Escric per demanar-vos un favor (sinó vols no cal que segueixis llegint!). Com alguns de vosaltres ja sabeu, des de fa un temps que m’he aficionat a fer curtmetratges. Doncs bé, m’han sel·leccionat un curt en un Festival que es diu Notodofilmfest. D’entre 1000 n’han triat 79 i un és el meu!. I què teniu vosaltres a veure en tot això? Hi ha un premi del públic que s’escull a través de les votacions dels Internautes. Us costarà 1 minut del vostre temps. Em votareu?

(Fotograma del curt)

1) Cliqueu aquí
http://www.notodofilmfest.com/ediciones/06/es/php/votaciones.php

2) D’entre els noms dels curts que veieu a sota n’heu de votar 5 de diferents. El meu es diu EL MURO i és el primer de la llista. Cliqueu a la casella del meu curt i pel que fa als demés voteu als 4 que volgueu.

3) Anireu a parar a una pantalla on heu de posar el mail (el vostre de veritat). Poseu-lo i cliqueu enviar.

I ja està!!!!!!!!!!! Rebreu un mail al vostre correu amb un enllaç, hi cliqueu a sobre i validareu el vot! Només podeu votar un cop per cada adreça de correu que tingueu.

Moltes gràcies! Passeu a aquest mail a tothom que volgueu. No us diré que si no el passeu a 10 persones abans de 30 minuts us sortirà un ull de poll… Però si ho feu m’ajudareu!

Ah! Podeu veure el curta la mateixa pàgina www.notodofilmfest.com – Secció finalistas

Salut

Apunta’t a la newsletter