Amics!

Estem últimant les projeccions que farem el dia 24 de Febrer al concert-presentació de Roulotte Polar a Reus. No és que no tinguem idees… però com ja sabeu sempre ens agrada la vostra col·laboració. Quines imatges us suggereixen les diferentes cançons? Què veieu quan tanqueu els ulls i escolteu “tren transiberià”? Què us expliquen les cançons més enllà de la lletra? Com sempre propostes aquí o a amicsdelesarts@gmail.com.
Salut i aneu preparant la gola per la ratafia que servirem a Reus… Ah! Per cert, podem avançar que per al concert comptarem amb la participació del gran talent emergent de la poesia catalana, Pere Piquet. Un luxe, sens dubte.

No deixeu de visitar el nostre Myspace. Ja tenim uns quants amics, entre ells Xavier León, en Miquel Abras, en Joan Baró, el Fill del Mestre, l’Estanislau Verdet, en Miqui Puig, l’Ivan, els Anímic… i el mestre Josh Rouse.

I ja que hi som avui també recomanem un disc. Ja que us demanem suggeriments doncs també us en fem un nosaltres. Un disc d’un grup que es diu “HIM” (ull, hi ha dos grups que es diuen així). El disc es diu Peoples. Busqueu-lo, escolteu-lo i disfruteu-lo.

Salut,

Els Amics.

Apunta’t a la newsletter