(portada #3)

Amics!
Primer de tot gràcies pels comentaris que a poc a poc aneu deixant. Està bé saber que algú llegeix el blog i té ganes d’escoltar les noves cançons. Nem per feina. Aquest cap de setmana és la tercera i última orgia creativa per acabar de rematar Roulotte Polar. Queda fer quatre retocs a les veus i mesclar les cançons. De moment estem contents de com està quedant tot plegat. Intentarem ser tant ràpids com sigui possible per tenir enllestides les còpies a finals de desembre. Ah!
Finalment les cançons que han entrat són:
1- L’antàrtida és freda
2- Doctorat en romànic medieval
3- Tren Transsiberià
4- Coses de nens
5- Tintín al Congo

Hi ha clàssics com L’himne de l’exèrcit de la xamfaina o Catalonautes (la cançó) que s’han quedat fora però que recuperarem en els concerts.
Salut!

Apunta’t a la newsletter