Els Amics en procés creatiu (després de sopar)

Aquí teniu l’article que ha sortit a la pàgina web d l’EDR:

20/10/2005
Amics de les Arts, “Electro subpop d’autors” a la final del Sona9

Vidreres, Reus i Banyoles s’han fusionat en un pis de Barcelona per donar lloc als Amics de les arts. Finalistes en la categoria de cançó d’autor en el concurs de maquetes organitzat per Enderrock, Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio, el seu projecte va nèixer fa un parell d’anys en un vaixell direcció Eivissa. Defineixen els seus sons com “electro sub pop d’autors”: “electro per les bases electròniques, subpop, perquè no arribem a Pop, i d’autors, perquè som tres”. La seva primera maqueta va ser Esbart Dansaire Dance Club (2004), i s’han presentat al concurs amb el seu segon treball Catalonautes (2005). Un disc que inclou quatre temes de sons electroacústics i lletres amb una agradable ironia i sentit de l’humor. En Ferran Piqué, encarregat de les bases electròniques de la banda, ens comenta que no estan nerviosos esperant el resultat del concurs. “Estem al sofà de casa, la mar de tranquils, esperant a veure si sortim per la tele”. Ells consideren que “fem una cosa fresca, molt diferent, que potser agrada o potser no. Ho toquem tot, i no toquem res”El més important per ells és que ja s’ho han passat bé participant. Ara el resultat és simplement un a més a més. “Si no guanyem el concurs seguirem fent el que fem, passant-nos’ho bé sense que ens ho reconeguin.” Guanyadors del vot del públic en la final de Cançó d’Autor al Festival Acústica de Figueres, recalquen que “sobretot el que volem és agraïr al públic el seu vot”.

link: http://www.enderrock.com/detall_noticia.php?id_noticia=228

Apunta’t a la newsletter