Final del concurs de maquetes sona9 en la categoria de cançó d’autor. Els Amics de les Arts es preparen per actuar. De sobte, surt l’amic Jordi Oset amb la seva càmera i capta el moment (veure foto). Les projeccions estan a punt, la ratafia fresca, les guitarres afinades, els nervis a flor de pell. Joan Manzaneque Sullivan (amb el seu caliquenyo a la mà) s’ho mira des de darrera la taula de so amb un posat entre seriós i expectant. Comença l’espectacle. Sona Henry Salvador. Pugen els amics de les arts a l’escenari. Avui no estan sols… El Pianista Autoestopista s’afegeix a l’aventura. Entre el públic, més de 30 amics dels Amics han volgut ser a Figueres. 36% destila el seu primer DO i durant mitja hora, tornem a ser nens.
(D’esquerra a dreta: T.J., Jesperman,
El Pianista Autoestopista, Voltaren. Foto: Jordi Oset)
amicsdelesarts@gmail.com

Apunta’t a la newsletter