captura-de-pantalla-2018-06-06-a-las-17-17-38

Amics,
ja tenim aquí la notícia. El 23 de Novembre, el Palau de la Música de Barcelona acollirà un concert extraordinari emmarcat dins el 50è Aniversari Festival de Jazz de Barcelona. Es titularà Els Amics de les Arts: Symphonic Project. Les entrades es posen a la venda demà 7 de juny a partir de les 10 del matí i es podran comprar des de la pàgina  del Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona o des d’aquesta mateix web.

Amb el director d’orquestra Joan Martorell al capdavant, s’han seleccionat per a l’ocasió 44 músics formats en centres com l’ESMUC, el Conservatori del Liceu i altres escoles de prestigi del país per fer aquest gran concert. Com podeu veure, ens agrada embolicar-nos la manta al cap. Als 10 anys vam fusionar-nos amb una Big Band. Ara en volem més. Podem anar una mica més lluny i ens agradaria que ens hi acompanyéssiu. Intentarem que sigui difícilment igualable: una revisitació de les nostres cançons en clau simfònica, un viatge cap a una ciutat sonora desconeguda. Som-hi.

PD: Aquest fantàstic cartell és obra de David Coll en col·laboració amb Quarantados.

Comentaris

  1. Esther-sabadell

    Final de gira noooooooooo……i a més jo no hi podré ser……no pot seeeeer….. 🙁
    De totes maneres fa moooolt bona pinta, i el póster es impressionant….a veure com en puc aconseguir , al menys aquest record.

Deixa un comentari