premiere

Amics,
quin aiguabarreig d’emocions ahir a l’assaig general. Gràcies a tots els que vau venir a veure’ns provar les cançons en directe per primera vegada. Estàvem nerviosos però sabíem que us teníem allà i que ho donaríeu tot. I va ser així. Els feedbacks que hem anat rebent no poden ser millors. Estem molt agraïts a tots els que ens heu fet arribar les vostres impressions per correu amb coses a retocar de cares a la preEstrena d’avui. Perquè sí, amics. Avui Llinars torna a ser l’epicentre amical perquè avui estem de Premiere. Avui ja va de debò. Això és com els Globus d’Or i els Òscars. Avui és l’avantsala de l’inici de gira (Valls penjarà el SOLD OUT en questió d’hores! Afanyeu-vos si encara voleu venir) però ja és un bolo amb tots els ets i uts.

img_6230

Aprofitem el post d’avui per agrair la generositat que han tingut la gent del Teatre Auditori de Llinars del Vallès. Durant dues setmanes hem entrat i sortit com si fóssim a casa. Hem descobert un espai Amic, amb un equipament de Primera Divisió i amb un equip humà capaç de posar les coses molt i molt fàcils. Gràcies a la Marina, en Rafa i a tot l’equip. Esperem que això sigui el principi d’una llarga amistat i puguem seguir col·laborant en el futur.

Donem també la benvinguda a les noves incorporacions al nostre equip: en Roger, en Toni i en Guillem.

Avui tot comença a rodar de debò. Hi sereu, com sempre. I us ho agraïm profundament. Ahir vam comprovar-ho i avui ho tornarem a fer: encara ens passa, però ara, a més a més, tot plegat té un estrany poder.

Salut!

Comentaris

 1. Almudena

  Qué bonito! Estoy nerviosa yo y todo!!😂😂😂 Que vaya genial esta noche y todas las que seguirán. Deseando ser parte de este “estrany poder”.

 2. Lydia (Sant Feliu de Codines)

  Que vagi super super bé!!!! Ja estic desitjant que arribi el 30 per tornar a viure un concertàs amical!!

 3. Esther-sabadell

  Desitjant contagiar-me d’aquest Estrany Poder…… . Qui us l’ha donat k us dóna tantes piles ? Emocionada per tornar-hi de nou.
  Benvinguts !!!!

Deixa un comentari